Thuiszorg Enschede anticipeert op nieuwe wet

Thuiszorg Enschede geeft de senior een tool om regie te behouden

Met thuiszorg Enschede kan een senior langer zelfstandig thuis blijven wonen. Wassen, aankleden, eten, drinken en de dagelijkse lichamelijke verzorging zijn activiteiten die normaal gesproken (bijna) vanzelf gaan. Als dit niet meer zo gemakkelijk gaat door ziekte, oudere leeftijd of een handicap, kan de senior of een familielid een beroep doen op thuiszorg Enschede. De gezondheidszorg verandert snel, thuiszorg Enschede anticiperen op deze kansen en ontwikkelen nieuwe mogelijkheden.

Met thuiszorg Enschede heeft de senior een tool in handen om de regie over zijn leven te behouden. Indien de senior hulp nodig heeft en hij kan geen beroep op anderen doen bij de dagelijkse handelingen, zoals opstaan, aan- en uitkleden, naar bed gaan, wassen en douchen, dan kan de senior een beroep op thuiszorg Enschede doen. Bij thuiszorg Enschede staat de klant centraal, daarom stelt thuiszorg Enschede als regel dat de senior zelf bepaalt hoe en wanneer hij zorg wil hebben.

Betaalbare zorg bij thuiszorg Enschede door geen tussenkomst zorgkantoren

De website thuiszorgvinden.nl ondersteunt thuiszorg Enschede om de wensen van de senior te realiseren. Deze hulp kan gevonden worden bij op de website tegen een tarief die de senior wil en kan betalen.

De website thuiszorgvinden.nl wil de thuiszorg Enschede betaalbaar maken, door geen tussenkomst van dure zorgkantoren. Deze website die bedoeld is om zelfstandig verbindingen te leggen tussen senioren en hulpaanbieders, op zoek naar de perfecte match. In een oogopslag worden alle diensten van de thuiszorg Enschede overzichtelijk aangeboden.

Voordelen

  • Overzichtelijk vraag en aanbod van diensten bij u in de buurt
  • Eenmalige administratiekosten van € 12,50 per jaar
  • Een jaar lang gebruik maken van zoveel diensten of aanvragen als u wilt, zonder bijkomende kosten
  • U kunt uw Specifieke hulpvragen stellen
  • Geen tussenkomst van zorgkantoren. Zorgkantoren kunnen zich wel aanmelden. De keuze is aan u wat u kiest
  • U kunt zelf de juiste persoon aanstellen zodat u prettig samenwerkt
  • U kunt zelf uw prijs van de dienst vaststellen.
  • U kunt zelf het aantal uren en aantal dagen vaststellen

Vindt u het uitkiezen van de juiste hulpverlener lastig? Tegen een vast uurtarief wordt u geholpen met het uitzoeken van de beste hulpverlener en tevens wordt u bijgestaan bij de onderhandelingsgesprekken.