Thuiszorg Apeldoorn anticipeert op nieuwe wet

Thuiszorg Apeldoorn geeft de senior een tool om regie te behouden

Met thuiszorg Apeldoorn kan een senior langer zelfstandig thuis blijven wonen. Wassen, aankleden, eten, drinken en de dagelijkse lichamelijke verzorging zijn activiteiten die normaal gesproken (bijna) vanzelf gaan. Als dit niet meer zo gemakkelijk gaat door ziekte, oudere leeftijd of een handicap, kan de senior of een familielid een beroep doen op thuiszorg Apeldoorn. De gezondheidszorg verandert snel, thuiszorg Apeldoorn anticiperen op deze kansen en ontwikkelen nieuwe mogelijkheden.

Met thuiszorg Apeldoorn heeft de senior een tool in handen om de regie over zijn leven te behouden. Indien de senior hulp nodig heeft en hij kan geen beroep op anderen doen bij de dagelijkse handelingen, zoals opstaan, aan- en uitkleden, naar bed gaan, wassen en douchen, dan kan de senior een beroep op thuiszorg Apeldoorn doen. Bij thuiszorg Apeldoorn staat de klant centraal, daarom stelt thuiszorg Apeldoorn als regel dat de senior zelf bepaalt hoe en wanneer hij zorg wil hebben.

Betaalbare zorg bij thuiszorg Apeldoorn door geen tussenkomst zorgkantoren

De website thuiszorgvinden.nl ondersteunt thuiszorg Apeldoorn om de wensen van de senior te realiseren. Deze hulp kan gevonden worden bij op de website tegen een tarief die de senior wil en kan betalen.

De website thuiszorgvinden.nl wil de thuiszorg Apeldoorn betaalbaar maken, door geen tussenkomst van dure zorgkantoren. Deze website die bedoeld is om zelfstandig verbindingen te leggen tussen senioren en hulpaanbieders, op zoek naar de perfecte match. In een oogopslag worden alle diensten van de thuiszorg Apeldoorn overzichtelijk aangeboden.

Voordelen

  • Overzichtelijk vraag en aanbod van diensten bij u in de buurt
  • Eenmalige administratiekosten van € 12,50 per jaar
  • Een jaar lang gebruik maken van zoveel diensten of aanvragen als u wilt, zonder bijkomende kosten
  • U kunt uw Specifieke hulpvragen stellen
  • Geen tussenkomst van zorgkantoren. Zorgkantoren kunnen zich wel aanmelden. De keuze is aan u wat u kiest
  • U kunt zelf de juiste persoon aanstellen zodat u prettig samenwerkt
  • U kunt zelf uw prijs van de dienst vaststellen.
  • U kunt zelf het aantal uren en aantal dagen vaststellen

Vindt u het uitkiezen van de juiste hulpverlener lastig? Tegen een vast uurtarief wordt u geholpen met het uitzoeken van de beste hulpverlener en tevens wordt u bijgestaan bij de onderhandelingsgesprekken.