Huishoudelijke hulp Zeeland voor senioren

Extra ondersteuning bij alle voorkomende huishoudelijke klussen

Huishoudelijke hulp Zeeland helpt senioren bij alle hulp die een oudere nodig heeft bij het huishouden.

Een senior kan om verschillende redenen behoefte hebben aan een hulp in de huishoudelijke hulp Zeeland. Een van de redenen kan zijn dat de senior zelf niet meer in staat is tot het uitvoeren van sommige huishoudelijke taken. de senior schakelt dan de huishoudelijke hulp Zeeland in. Maar de senior kan ook bij huishoudelijke hulp Zeeland terecht voor een hulp als de senior het zelf te druk heeft om zijn huishouden bij te houden. Bij Huishoudelijke hulp Zeeland kan de senior ondersteuning krijgen van het doen van de was en het stofzuigen van het huis, tot het halen van boodschappen of het lappen van de ramen. Ook kan huishoudelijke hulp Zeeland samen met de senior tussendoor -als dat wenselijk is- tijd nemen om samen een kopje koffie te drinken en even te ontspannen.

De huishoudelijke hulp Zeeland kan naar de behoefte van de senior ingezet worden. De frequentie waarmee de huishoudelijke hulp Zeeland komt werken bepaalt de senior ook zelf.

Huishoudelijke hulp Zeeland realiseert de wensen van de senior

Ook kan de senior persoonlijke verzorging ontvangen, Persoonlijke verzorging is alle hulp die de senior zelf krijgt. Hierbij moet men denken aan scheren, aankleden, wassen, eten en drinken. De hulp die de senior ontvangt wordt geselecteerd op basis van zijn wensen, net als de frequentie waarmee de persoonlijke verzorger bij de senior langskomt. De website thuiszorgvinden.nl ondersteunt de huishoudelijke hulp Zeeland om de wensen van de senior te realiseren (zoals bijvoorbeeld een wandeling maken of samen in de tuin werken). Deze hulp kan gevonden worden tegen een tarief die de senior wil en kan betalen.

De website thuiszorgvinden.nl wil de huishoudelijke hulp Zeeland betaalbaar maken, door geen tussenkomst van dure zorgkantoren. De website die bedoeld is om zelfstandig verbindingen te leggen tussen senioren en hulpaanbieders, op zoek naar de perfecte match. In een oogopslag worden alle diensten van de huishoudelijke hulp Zeeland overzichtelijk aangeboden. De website helpt de huishoudelijke hulp Zeeland om senioren de ideale hulp met specifieke wensen te kunnen vinden, altijd dicht bij huis.

Voordelen

  • Overzichtelijk vraag en aanbod van diensten bij u in de buurt
  • Eenmalige administratiekosten van € 12,50 per jaar
  • Een jaar lang gebruik maken van zoveel diensten of aanvragen als u wilt, zonder bijkomende kosten
  • U kunt uw Specifieke hulpvragen stellen
  • Geen tussenkomst van zorgkantoren. Zorgkantoren kunnen zich wel aanmelden. De keuze is aan u wat u kiest
  • U kunt zelf de juiste persoon aanstellen zodat u prettig samenwerkt
  • U kunt zelf uw prijs van de dienst vaststellen.
  • U kunt zelf het aantal uren en aantal dagen vaststellen

Vindt u het uitkiezen van de juiste hulpverlener lastig? Tegen een vast uurtarief wordt u geholpen met het uitzoeken van de beste hulpverlener en tevens wordt u bijgestaan bij de onderhandelingsgesprekken.